Polityka prywatności

Blog - Beata Smykiewicz-Różycka

Szanowni Państwo

Administrator niniejszej strony szanuje prawo do prywatności Użytkowników i gwarantuje im prawo wyboru w zakresie udostępniania informacji, które ich dotyczą poprzez wyłączenie możliwości obsługi plików cookie w swoich przeglądarkach. Pliki Cookies stosowane na tej stronie nie przechowują żadnych danych osobowych zebranych od użytkowników.

Administrator nie przekazuje zebranych danych innym firmom, instytucjom, organizacjom itp.

Jakie dane zbieramy?

  • dane podane w formularzu kontaktowym - imię, nazwisko, adres e-mail
  • dane podane w formularzach komentarzy - imię

Możemy również zbierać dane dotyczące twojej aktywności na stronie, takie jak adres IP, typ przeglądarki, godziny odwiedzin.

Jak wykorzystujemy Twoje dane?

Twoje dane są wykorzystywane w celach:

  • udzielania odpowiedzi na zapytania przesłane za pośrednictwem formularza kontaktowego.
  • dostosowania treści strony do preferencji użytkowników.
  • analizy i poprawy funkcjonalności strony.

Osobom, których dane osobowe przetwarza Administrator przysługują następujące prawa wynikające z przepisów RODO:

  • Każda osoba ma prawo do otrzymania informacji odnośnie przetwarzania danych osobowych (w szczególności informacji w jakim celu, jakie dane i przez kogo są przetwarzane oraz komu zostały udostępnione itp.).
  • Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo wnieść skargę do Fundacji odnośnie przetwarzania danych oraz może wnieść skargę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych (https://uodo.gov.pl/).
  • Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo otrzymać kopię danych, które przetwarzamy.
  • Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo żądać usunięcia danych osobowych (jeżeli uważa, że Fundacja nie prawa ich przetwarzać) lub wnieść sprzeciw odnośnie ich przetwarzania.
  • Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo wnieść wniosek o ograniczenie przetwarzania danych osobowych.
  • Każda osoba, której dane dotyczą ma prawo żądać sprostowania lub poprawiania danych osobowych.

Mechanizmy, które wykorzystujemy na naszych stronach to:

  • Google Analitycs
  • Facebook i Facebook Pixel
  1. Główna
  2. Blog
  3. Wybory